Driftingin lajiryhmä muistuttaa harrastajia SM-sarjan osallistumisoikeutta koskevasta SM-sarjasäännön sääntökohdasta 5.1.

10.2.2021

« Takaisin

Kaudella 2020 driftingin SM-sarjasäännössä ilmoitettiin kaudelle 2021 käyttöön tulevasta osallistumisoikeutta koskevasta sääntökohdasta 5.1. Sääntökohta on tullut voimaan nyt kaudelle 2021 ja lajiryhmä haluaakin muistuttaa kaikkia kuljettajia, joilla ei alla mainitut kriteerit täyty suoraan, että osallistumisoikeutta olisi hyvä muistaa hakea lajiryhmältä hyvissä ajoin ennen kauden alkua.

Driftingin SM-sarjasäännön kohdan 5.1. mukaan seuraavat kriteerit täyttävillä kuljettajilla on suoraan osallistumisoikeus SM-sarjaan kaudelle 2021:

1) SM-sarjassa kahdella edellisellä kaudella sarjapisteitä keränneet kuljettajat.
2) Osallistumisoikeuden voi ansaita myös sijoittumalla kahden edellisen kauden aikana Suomessa järjestetyssä kansallisen Pro- tai Pro2-luokan drifting-sarjassa neljän parhaan joukkoon.

Kuljettaja voi myös anoa oikeutta osallistua SM-sarjaan lajiryhmältä. Lajiryhmä käsittelee hakemukset tapauskohtaisesti kuljettajan kilpailuhistorian huomioon ottaen.

Lisätiedot: lajikoordinaattori Mia Vihavainen

Yhteystiedot

Mia Vihavainen

Lajivastaava

050 528 3022

mia.vihavainen@autourheilu.fi

Design Mainostoimisto Ajaton Oy