Kokousta siirretään - AKK:n linjauksista päätetään 14.5.

6.5.2020

« Takaisin

AKK:n hallitus on päättänyt siirtää kokoustaan viikolla eteenpäin 14.5. päivämäärälle, jolloin on tarkoitus päättää autourheilun seura- ja kilpailutoimintaa koskevista linjauksista ja suosituksista valtionhallinnon 4.5. julkaisemien uusien rajoitusten ja suositusten myötä.

"Odotamme parhaillaan viranomaisten ja valtionhallinnon tarkempia ohjeistuksia ja tulkintoja koskien urheilutapahtumien järjestämisen käytännön edellytyksiä. Valmistelutyötä ohjeistusten ja tarkennusten osalta tehdään parhaillaan valtiohallinnon suuntaan Olympiakomitean koordinoimana yhteistyössä lajiliittojen kanssa. Tarkempien ohjeistusten ja tulkintojen valmistumisen arvioidaan kestävän muutamia päiviä. Lisäksi odotamme AVI:n päätöksiä koskien kokoontumisrajoituksia ja niiden tarkempia ohjeistuksia kesän osalta. Näidenkin osalta päätökset valmistunevat lähipäivien aikana", kertoo AKK:n pääsihteeri Anssi Kannas. 

AKK:n hallitus päätti siirtää kokoustaan em. syistä, jotta sillä olisi mahdollisimman tarkat tiedot käytettävissä kokouksessaan. AKK:n päätöksistä tiedotetaan kokouksen jälkeen liiton www-sivuilla ja muissa viestintäkanavissa. 

AKK-Motorsport

Yhteystiedot

Anssi Kannas

Pääsihteeri

050 300 1244

anssi.kannas@autourheilu.fi

Design Mainostoimisto Ajaton Oy