Turvassa Tiellä Finnsec-messuilla - rallikuljettajan pelastusnäytös oli yleisöhitti

20.11.2015

« Takaisin

Turvallisuusalan ammattilaiset kohtasivat kansainvälisillä FinnSec-messuilla Helsingin Messukeskuksessa 18.-20.11. AKK-Motorsportin ja Suomen Palopäällystöliiton yhteistyötä edusti pelastusnäytös, jossa Turvassa Tiellä -kampanjan kummikuljettaja Laura Suvanto kilpureineen sai toimia päätähtenä.

Kahden palomiehen lisäksi “loukkaantunutta” Suvantoa riensi pelastamaan neljä jäsentä Racing Rescue & Medical Teamista. Juontoineen noin kymmenminuuttisen näytöksen ympärillä tulveksi päivittäin runsaasti uteliasta yleisöä kuvaten showta omilla kännyköillään.

Kuluneena kautena rallia mm. Saksan Adam Cupissa ajanut Suvanto summasi innostuneena kokemustaan ensimmäisen näytöksen jälkeen.

”Kovaa hommaa mutta selvittiin! 5 minuuttia, yksikään evä ei liikkunut ja lopulta olin ulkona autosta. On hienoa, että pelastusväkeä koulutetaan autourheiluun. Tällainen autourheilu- ja pelastustoimen ammattilaisten yhteistyö on hyvä esimerkki siitä, että meillä Suomessa tehdään huipputyötä autourheilun turvallisuuden kanssa.”


Teksti: Rita Pasanen

Design Mainostoimisto Ajaton Oy