Jäsenedut - Copart Perus- ja Premiumjäsenyys

Copart on yksi pääyhteistyökumppaneista Drift SM- ja FRC-sarjoissa kuluvalla kaudella 2024 – hyödynnä Copartin tarjoama jäsenetu!


Copartille sarjojen kumppanuus on hyvin luonteva niin arvojen kuin toiminnankin puolesta. Ajoneuvojen kiertotalouden ammattilaisena Copart pyrkii jatkuvasti edistämään ajoneuvojen vastuullista uusiokäyttöä. Copartin maailmassa jokainen ajoneuvo saa mahdollisuuden uuteen alkuun, joko ajoneuvona, arvokkaana materiaalina tai energiana. Vuosien varrella Copartin huutokaupasta radalle ovat muun muassa löytäneet sadat 5-sarjan BMWt, Nissan Civicit ja Silviat sekä Toyota Yarikset ja Corollat.

Copartin sydän sykkii moottoriurheilulle sekä drift- ja rata-autoilijoiden kekseliäisyydelle kilpa-autojensa tuunauksessa ja virittämisessä, unohtamatta huippuluokan autonhallintaa. Copartille on tärkeää olla tukemassa autourheilun monipuolistumista, kasvua sekä menestystä Suomessa.

Drift SM- ja FRC-sarjan kuskit saavat nyt Copart Perus- ja Premium-jäsenyyksistä -50% toukokuun ajan koodilla FDZXSW50.

 

Intohimoiset ja aktiiviset autourheilun jäsenet eivät jää Copartilta huomiotta - Copart tarjoaa kaikille AKK:n jäsenille 1.5.-30.9.2024 välisenä aikana - 15% alennus Perus- ja Premium-jäsenyyksistä koodilla DRIFT15​ 


Alennuskoodin voi hyödyntää sekä uusi että vanha Copart-jäsen.
Sukella maailmaan, jossa jokainen ajoneuvo kantaa mukanaan yksilöllistä tarinaa ja mahdollisuutta uuteen alkuun - Copart.fi.

 

Copart Suomi Oy (ent. Autovahinkokeskus/AVK) on osa Copart Inc:ia, maailman johtavaa ajoneuvojen huutokauppa-, realisointi- ja vakuutusyhtiöpalveluja tarjoavaa yritystä. Copart on erikoistunut vaurioajoneuvojen realisointiin ja huutokauppaan, mutta palveluin kuuluu lisäksi muun muassa vahinkotarkastus, palo- ja petostutkinta sekä korjattujen ajoneuvojen laatutarkastus ja käytettyjen renkaiden ja vanteiden myynti.

Design Mainostoimisto Ajaton Oy