AKK:n hallituksen kokous 6/2016, 16.8.

19.8.2016

« Takaisin

AKK:n hallituksen kokous 16.8.2016.

 

Lajiryhmien pöytäkirjat

Kokouksessa käsiteltiin seuraavat lajiryhmien pöytäkirjat: Historic 3/16, Autosuunnistus 4/16

Lisäksi käsiteltiin esitykset seuraavista: Karting, Jokamiehenluokka, Rallisprint ja Koulutustyöryhmä

 

Historic

Hallitus käsitteli ja hyväksyi Historic Rally Trophyn sarjasäännöt kaudelle 2017. Säännöt julkaistaan erikseen liiton www-sivuilla.

 

Jokamiehenluokka

Hallitus hyväksyi lajiryhmän sääntömuutosesityksen koskien suojatarjousten tekoa tilanteessa, jos kilpailija on joutunut sairaalaan. Tarkennuksena sääntöön, että ko. henkilö on nimettävä ja hänellä tulee olla sääntöjen vaatimat lisenssi ja tutkinto voimassa.

Hallitus hyväksyi lajiryhmän esityksen, että EVK SM nuorten luokkaa ei ajeta ja että EVK SM pidetään samana viikonloppuna Nuorten ja Naisten SM kilpailun kanssa.

 

Toimitsijauudistus

Hallitus palautti toimitsijauudistuksen kokonaisuuden koulutustyöryhmälle viimeisteltäväksi. Asian käsittelyä jatketaan seuraavassa kokouksessa.

 

Muut asiat

Liittovaltuuston sääntömääräinen syyskokous pidetään 12.11.2016.

 

Pääsihteerin ja toimitusjohtajan katsaus

Pääsihteeri Anssi Kannas esitteli katsauksessaan liiton talousseurantaraportin sekä katsauksen muiden ajankohtaisasioiden osalta. Toimitusjohtaja Tatu Lehmuskallio esitteli AKK:n  tilannekatsauksen ja ajatuksia tulevaisuuden suuntaviivoista hallitukselle.

 

Hallituksen seuraava kokous 21.9.2016. Esitykset hallitukselle tulee toimittaa viimeistään viikkoa ennen kokousta. Lajiasiat tulee toimittaa ao. lajiryhmälle.

Läsnä kokouksessa: Juhani Pakari (pj.), Aulis Ahonen, Riku Bitter, Lasse Koski, Esko Mäkinen, Markku Pietilä ja Nina Suvanto. Lisäksi kutsuttuna Sakari Klemola (liittovaltuuston pj.)

Läsnä toimistosta: Anssi Kannas (pääsihteeri) ja Tatu Lehmuskallio (toimitusjohtaja)

Design Mainostoimisto Ajaton Oy