Rallin Päätoimitsijakoulutus ja Päätoimitsijoiden jatkokoulutus Tampereella 25.-26.3.2017

20.2.2017

« Takaisin

Rallin Päätoimitsijakoulutus 25.-26.3.2017

Koulutuksen osallistuminen oikeuttaa päätoimitsijalisenssin saamiseen. Koulutuksessa ovat omat osiot kilpailunjohtajille/ kilpailusihteereille, ratamestareille ja turvallisuuspäälliköille. Osallistujilta vaaditaan pohjalle vähintään Rallin perustoimitsijalisenssi.

Koulutus pidetään 2-päiväisenä Tampereella, Hotelli Rosendahlin tiloissa. Koulutuksen hinta on 195 euroa sisältäen koulutuksen, materiaalit, ruokailut ja majoituksen (2 hengen huone). Hinta ilman majoitusta on 155 euroa.

Ilmoittautuminen on tehtävä tämän ilmoittautumislinkin kautta:

Ilmoittautuminen

Rallin Päätoimitsijoiden jatkokoulutus 25.3.2017

Koulutus toimii syventävänä koulutuksena rallin päätoimitsijakoulutuksen jatkoksi ja oikeuttaa rallin päätoimitsijalisenssin uusimiseen. Yksipäiväisessä oulutuksessa käydään monipuolisesti läpi mm. päätoimitsijalisenssitehtäviin kuuluvia tosielämän tapauksia ja pohditaan eri näkökulmista (säännöt, toimintakulttuuri jne) niiden ratkaisumalleja.

Koulutus pidetään Tampereella, Hotelli Rosendahlin tiloissa.

Koulutuksen hinta on 95 euroa, ilman majoitusta, sisältäen koulutuksen, materiaalit, ruokailun. Majoituksen (pe-la) kanssa hinta on 145 euroa (majoitus 2hh huoneessa).

Ilmoittautuminen on tehtävä tämän ilmoittautumislinkin kautta:

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen molempiin koulutuksiin on tehtävä ehdottomasti henkilökohtaisesti torstaina 9.3.2017 kello 16:00 mennessä.

Lisätiedot: Lajipäällikkö Henrik Frank, 040-5349977, henrik.frank@autourheilu.fi

Design Mainostoimisto Ajaton Oy