Seuraseminaari 5.1.2019

3.1.2019

« Takaisin

Tervetuloa seuraseminaariin 5.1.2019

Seminaari järjestetään Mestareiden Illan yhteydessä päivällä klo 11.30-14.15 Jyväskylän Hotelli Alexandran auditoriossa.

Ilmoittautuneille lähetetään tarkempi seminaariohjelma sen vahvistuessa sähköpostilla. Seminaarissa käsiteltäviä aiheita ovat seurakehitys ja muutama meidän jäsenseura jakavat hyviä toimintatapoja sekä esitellään seurakyselyn tuloksia. Tavoitteena on antaa ideoita ja työkaluja seuroille. Seminaari striimataan ja voit halutessasi katsoa sen silloin kun sinulle sopii. Video on katsottavissa maanantaina 7.1.2019 (live-lähetystä ei päällekkäisyyksien vuoksi pystytä toteuttamaan). Kaikille etukäteen ilmoittautuneille jaetaan lahjakassi.

Seminaari on tarkoitettu kaikille AKK-Motorsportin jäsenseuroille ja niiden jäsenille osallistuminen on ilmainen.
Ilmoittautuminen on päättynyt >> TILAISUUTTA VOI TULLA SEURAAMAAN SIITÄ HUOLIMATTA!

Tilaisuuden järjestäjä pidättää oikeudet muutoksiin.
Seminaariin liittyvissä asioissa voit olla yhteydessä nuorisopäällikköömme Rosaan: rosa.pietikainen@autourheilu.fi / 050 476 5463
Ohjeet paikan päälle: Orginal Solo Sokos Hotel Alexandra (Hannikaisenkatu 35, 40100 Jyväskylä). Sisääntulon (pääoven) jälkeen heti oikealle ravintolan perälle, jossa hissien jälkeen vasemmalla puolella rappuset johdattavat perille Auditorioon.

Design Mainostoimisto Ajaton Oy