Karting - Karting-ajokortti

Karting-ajokortti-ohjelman avulla uudet kartingista kiinnostuneet harrastajat tutustutetaan ja ohjataan mukaan toimintaan. Karting-ajokorttikoulutusta järjestetään ympäri Suomea autourheiluseurojen ja -alueiden toimesta.

Ajokortti ei ole tutkinto eikä se ole vaatimuksena karting-harrastuksen aloittamiseen vaan se on DIPLOMI, jonka jaetaan osallistujille hyväksytysti suoritetun ajokortti-ohjelman jälkeen. Ajokorttiohjelma koostuu perusmuodossaan neljästä teemaillasta ja aloittelijaleiristä, joiden avulla tutustutaan karting-harrastuksen sekä teoriassa että käytännössä . Iltojen teemoina ovat seuraavia: karting harrastuksena, ajaminen, ajotapa, säännöt, käyttäytyminen, turvallisuus, varusteet, tekniikka, huoltaminen, terveys ja ruokailu.

KARTING-ALUELEIRIT 2015 JÄRJESTETÄÄN 2.-3.5.2015

Alueittain järjestettävät kevätleirit ovat tarkoitettuja kartingin aloittelijoille ja harrastajille. Leireillä käydään läpi Karting-ajokorttiteorioiden asioita, tehdään käytännön ajoharjoittelua ja suoritetaan Karting-ajokortti, josta kaikki saavat todistukseksi diplomin. Leiriviikonloppu ei ole tarkoitettu pelkästään kilpailuviikonlopuksi, vaan se sisältää harjoittelua ja opettelua. Aloittelijoilla on myös mahdollisuus osallistua leireille, jos alueella on tarjota autoja käyttöön, kysy yhdyshenkilöiltä.

 

Design Mainostoimisto Ajaton Oy